Sinkkuelämää-tähti oli liian seksikäs televisiomainokseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin parhaillaan nähtävässä Sinkkuelämää -televisiosarjassa näyttelevä Kim Cattrall on osoittautunut liian seksikkääksi Uuden-Seelannin asukkaille. Hän oli mukana automainoksessa, joka jouduttiin hyllyttämään lukuisten valitusten takia.

Nissan Tiida -automallin mainoksessa 49-vuotias tähti nähtiin samankaltaisessa seksikkäässä roolissa kuin televisiosarjassakin. Mainoksessa hänen roolihahmonsa keskustelee automyyjän kanssa.

– Miksi et kertonut, että se oli noin iso, jotta olisi voinut varautua siihen? Uusi Nissan Tiida tekee sinulle todella, todella, todella hyvää, Cattrall laukoo. Tunnelma tiivistyy ja koeajon jälkeen vuorossa on vielä jälkipuinti.

– Aah, se oli upeaa! Kerrassaan mahtavaa! Upea runko ja miten liikuttelit sitä.

Uuden-Seelannin mainosviranomaiset hyväksyivät mainoksen esitettäväksi, mutta kansalaisten vastustuksen vuoksi kampanja jouduttiin lopettamaan kesken. Huomioarvo oli kuitenkin jo saatu, kun asiasta uutisoitiin lähes jokaisessa maan lehdessä.