Paris Hilton pahastui blogin kommenteista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirien suosikkimiljonääri Paris Hilton on kertonut TMZ.com -sivuston haastattelussa pahastuneensa kyseiseen julkaisuun kirjoitetuista nimettömistä kommenteista. Paris kertoi jopa itkevänsä lukiessaan julmia ja sadistisia kommentteja.

Blogimaisesti toimiva amerikkalainen viihdesivusto kerää artikkeleidensa perään Stara.fi julkaisun tapaan myös lukijoiden kommentteja. Nimettöminä tai nimimerkillä kirjoitetut kommentit ovat usein rankkaa luettavaa varsinkin niiden kohteena oleville tähdille.

Kyseisissä viesteissä Parisia haukuttiin esimerkiksi ylisuureksi ihmiskondomiksi ja pieruksi; ”Tiedät, että se on siellä, etkä voi sietää sitä, mutta et pääse siitä eroon”. Eräässä viestissä häntä pyydettiin jopa tekemään itsemurha.

– Minut tuomitaan sen takia, mitä entinen poikaystäväni on minulle tehnyt. En ole mikään lutka ja minulla on ollut vain muutama poikaystävä. Jotka sanovat tuollaista, eivät tunne minua lainkaan. En ole läheskään niin räväkkä kuin monet ystävistäni, Paris Hilton totesi.

– Viestit todella satuttavat minua, enkä voi ymmärtää kuinka tuollaista voivat kirjoittaa sellaiset, jotka eivät edes tunne minua. Nyt yritän vain tehdä parhaani ja keskittyä musiikkiini ja kaikkeen positiiviseen elämässäni.

Stara.fi sivusto toimii hyvin samankaltaisesti TMZ.comin kanssa ja suosituimmat artikkelit ovat keränneet lukijoilta jo yli 500 viestiä. Usein niissäkin mennään pitkälle, mutta aktiivinen ylläpito pyrkii pitämään kommentit paljon amerikkalaista sivustoa siistimpinä. Tästä huolimatta myös eräät kotimaiset artistit ovat pahoittaneet mielensä kommenteista.

Katso Parisin haastattelun video tästä!