Scarlett Johansson ehdolla Dallas-elokuvaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

80-luvun suosituimpiin televisiosarjoihin kuulunut Dallas päätyy pian elokuvaversiona valkokankaalle. Leffan näyttelijävalinnat ovat jo loppusuoralla ja roolijaosta on liikkunut monenlaisia spekulaatioita.

Tuoreimpien Yhdysvalloista kantautuneiden tietojen mukaan näyttelijä Scarlett Johansson olisi vahvin ehdokas Lucy Ewingin tärkeään rooliin. Samaiseen rooliin on huhujen mukaan ollut ehdolla myös laaja joukko muita julkkiksia. Siitä ovat kisanneet esimerkiksi Paris Hilton, Nicole Richie, Jessica Simpson, Lindsay Lohan ja Katie Cassidy.

Alkuperäisessä televisiosarjassa kieron Lucy ”mykkykääpiö” Ewingin roolin näytteli Charlene Tilton. Elokuvan muissa osissa uskotaan nähtävän Jennifer Lopez, John Travolta sekä Täydelliset naiset -sarjasta tuttu Marcia Cross. Täyttä varmuutta ei ole kuitenkaan vielä saatu yhdenkään roolin esittäjästä.