Husky Rescue esiintyy Lollapalooza-festivaalilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsinkiläisyhtye Husky Rescue esiintyy maineikkaalla Lollapalooza-festivaalilla Chicagossa elokuun 4. päivänä. Yhtye on tiettävästi festivaalin ensimmäinen suomalaisesiintyjä kautta aikain.

Lollapalooza on vaihtoehtoisen musiikin kiertävä festivaali, jonka perusti 90-luvun alussa Janes Addiction -yhtyeen vokalisti Perry Farrell. Lollapaloozan katsotaan heijastavan maan nuorisokulttuuria yhtä hyvin kuin Woodstock aikoinaan. Tämän vuoden esiintyjälistalta löytyvät myös mm. The Raconteurs, Queens of the Stone Age, Gnarls Barkley, The Flaming Lips ja Red Hot Chili Peppers.

Huskyn Lollapalooza -esiintyminen on osa laajempaa Yhdysvaltojen ja Kanadan kiertuetta, joka jakautuu kahteen osaan elo-syyskuussa. Yhtyeen toinen albumi Ghost Is Not Real julkaistaan ennakkotiedoista poiketen vasta tammikuussa 2007. Single My Home Ghost julkaistaan rajoitettuna seiskatuumaisena elokuun 28. päivä.