Kelly Rowland odottaa lasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uransa päättäneen Destiny’s Child -yhtyeen jäsen Kelly Rowland odottaa parhaillaan perheenlisäystä. Menestyksekkäästi soolouransa jo vuosia sitten aloittanut tähti on kolmannella kuukaudella raskaana. Uutta soololevyä parhaillaan työstänyt Rowland joutuu jättämään musiikkiuransa tauolle ainakin lapsen syntymään saakka.

– Tämä on hyvä uutinen, mutta levyn kannalta huono. Olin suunnitellut julkaisevani uuden albumini ensi vuonna, hän kertoi Daily Mirror -lehdessä.

Virallisesti sinkkuna elävä Rowland ei ole kertonut lapsen isän henkilöllisyyttä. Viime vuonna hänen oli määrä mennä naimisiin jenkkifutari Roy Williamsin kanssa, mutta häät peruttiin, koska molemmat olivat mielestään liian nuoria avioliittoon. Äskettäin Rowland vihjasi alkaneensa mahdollisesti seurustella uuden poikaystävän kanssa.