Colin Farrell pelkää perheensä puolesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miami Vice -elokuvassa pian Suomessakin nähtävä näyttelijä Colin Farrell on saanut tilapäisen lähestymiskiellon naiselle, joka kävi torstaina sanallisesti tähden kimppuun Jay Lenon suositussa The Tonight Show’ssa. Nainen ei saa jatkossa tulla 150 jaardia lähemmäksi Farrellia, eikä saa ottaa häneen mitään yhteyttä.

– Olen huolissani perheeni turvallisuudesta ottaen huomioon rouva Bradfordin käytöksen ja hänen ei-toivotut henkilökohtaiset yhteydenottonsa, Farrell selosti oikeudelle toimittamassa haasteessaan. Tähden mukaan myös hänen entinen naisystävänsä Kim Bordenave ja heidän yhteinen lapsensa James tarvitsevat turvaa Los Angelesissa asuvalta Bradfordilta.

31-vuotias nainen on aiemmin puhelinseksiä tarjonnut malli. Hän on syyttänyt Farrellia seksuaalisesta häirinnästä, ja väittänyt näyttelijän soitelleen ja lähettäneen hänelle tekstiviestejä tauotta syyskuun 2004 ja maaliskuun 2005 välillä.

Bradford on nostanut Farrellia vastaan kaksi oikeusjuttua, ensimmäisen marraskuussa 2004 ja toisen heinäkuussa 2005. Hän hävisi molemmat jutut. Nainen on ilmoittanut verkkosivuillaan olevansa sodassa Colin Farrellin kanssa ja tehnyt jopa Colin Farrell on narttuni -nimisen kappaleen ja kirjan.

Nyt saatu lähestymiskielto on voimassa 16. elokuuta saakka, jolloin tuomioistuin kuulee Bradfordin vastauksen Farrellin syytöksiin, People -lehti uutisoi.