Miesystävä puolustaa George Michaelia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti George Michael jäi viikonloppuna kiinni niin sanotusti housut kintuissa harrastaessaan seksiä Hampstead Heathin puistossa Lontoossa. News Of The World -lehden toimittaja sattui paikalle ja sai satunnaiselta seksikumppanilta, 58-vuotiaalta Norman Kirtlandilta, haastattelun.

– Olin puistossa etsimässä seksikumppania, mutta olen shokissa siitä, että näin suuret julkkikset ovat samoilla asioilla. Se on vaarallista, hän kertoi ja totesi vielä popparin olleen hyvä suutelija.

George Michael on elänyt jo yli kymmenen vuotta parisuhteessa miesystävänsä Kenny Gossin kanssa. Puolisoaan puolustanut Goss pyysi tapauksen jälkeen lehdistöä jättämään Michaelin rauhaan. Hänen mukaansa tapahtuneella ei ole vaikutusta hänen ja Michaelin suhteeseen.

Kenny Goss tapasi toimittajia pariskunnan 10 miljoonan euron luksustalon edustalla.

– George ei kommentoi asiaa tänään. Hän on jo sanonut sanottavansa. Asia on nyt osaltamme loppuunkäsitelty. Tässä on kaikki sanottavamme asiasta ja me tulemme jatkamaan yhteiseloamme elämämme loppuun saakka.