Madonna vaatii uuden wc-istuimen jokaiselle keikalleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Confessions -kiertueella oleva poptähti Madonna on aiheuttanut Britanniassa kohua erikoisilla vaatimuksillaan, eli raiderillaan. Pop-ikoni pelkää nimittäin pöpöjä niin paljon, että haluaa jokaisen keikkapaikkansa pukuhuoneeseen uuden käyttämättömän wc-istuimen.

– Hänen henkilökuntansa tarkistaa ensin istuimen ja sen jälkeen se asennetaan ja sinetöidään, lähde kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Mikäli samassa konserttipaikassa on useampia keikkoja, joudutaan uusi wc-istuin vaihtamaan pukuhuoneeseen jokaisena keikkapäivänä. Madonnan tiedottaja Liz Rosenburg on puolustellut poptähden erikoisia vaatimuksia.

– Kukapa ei haluaisi uutta wc-istuinta minne tahansa meneekin, hän perusteli.

Wc-istuimen lisäksi Madonna vaatii pukuhuoneeseensa jalkakylvyn ja kolme erikoista Kabbalah-kynttilää, joilla on jokaisella oma tarkoituksensa artistin sielunelämässä. Lisäksi pukuhuoneen tulee olla maalattu äskettäin valkoiseksi.