Shyamalan ohjaamaan Harry Potter -elokuvaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauhuelokuvistaan tunnettu intialaissyntyinen käsikirjoittaja-ohjaaja Manoj Night Shyamalan tulee mahdollisesti ohjaamaan yhden Harry Potter -elokuvan. Signs, Kylä, Särkymätön ja Kuudes aisti -elokuvien ohjaaja on käynyt jo alustavia neuvotteluja projektista.

Syyskuussa Suomen ensi-iltansa saavan Lady in the Water -elokuvan käsikirjoittaja-ohjaajaa pyydettiin ohjaamaan jo ensimmäinen Harry Potter -elokuva, mutta hän joutui kieltäytymään tarjouksesta. Nyt asia on otettu uudelleen esiin ja Shyamalan on avoin ehdotuksille.

– Tiedäthän, että Harry Potterin tarina on edennyt jo hyvin pitkälle. Ongelmana on se, että Harry on nyt itsenäinen elävä hahmo. Jos se tulee minulle, niin silloin hahmot pitää tavallaan adoptoida papereineen päivineen ja se on hiukan ongelmallista, Shyamalan totesi Coming Soon -julkaisussa.

– En ole koskaan tavannut J.K. Rowlingia. Ensimmäistä elokuvaa tarjottiiin minulle, mutta olin silloin kiireinen Särkymätön -elokuvan kanssa, mikä oli huono sattuma. Voisin toki ottaa elokuvan ohjattavaksi, mutta joudun miettimään asiaa tarkemmin ennen kuin työstän kirjasta elokuvan. Olen tosin ollut jo muutaman kerran lähellä samanlaista muokkausta.