Kelis : Bossy

Singlet · Stara.fi

Caught Out There hitillä vuonna 2000 breikannut ja Good Stuff, Trick Me ja Milkshake -hiteillä pop-taivaalla paikkansa lunastanut Kelis on täällä taas. Neljännen albuminsa syksyllä julkaiseva neitokainen lohkaisee nyt levyltään Bossy -singlen.

Kappale on tuttuun Kelis-tyyliin astetta tiukempaa r&b-kauraa. Taustat rullaavat mukavasti ja sieltä löytyvä kevyt monotoninen pimputus toimii mainiosti, vaikka ensikuulemalta se ei vielä kolahtanut. Mikrofonin varressa feattaa Too $hort, joka tuo kappaleeseen mukaan hivenen hiphop-otetta. Kappaleen vokaaleissa on kierrätetään useita lainauksia Milkshake -hitistä, mikä ei sinänsä ole tietenkään väärin, mutta särähtää kuitenkin korvaan jokaisella kuuntelukerralla.

Bossy lienee tanssilattiatoimivuuden osalta rajatapauksia, eli se voi hyvinkin unohtua kokonaan tai sitten saada suuretkin kansanjoukot lämpenemään ja sheikkaamaan bootya. Myös Caught Out There oli kuusi vuotta sitten samanlaisessa tilanteessa ja se breikkasi mukavasti.

Singlellä on mukana useita version kappaleesta, mutta niiden eroina on lähinnä alatyylisen lyriikan määrä ja biisin pituus. Varsinaisia remiksejä mukana ei ole.

Pisteet 3/5