Tori Spelling peri vain miljoonan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman vaikutusvaltaisimpiin television pioneereihin kuuluva tuottajalegenda Aaron Spelling kuoli viime kuussa kotonaan Beverly Hillsissä. Hänen tyttärensä Tori Spelling teki sovinnon isänsä kanssa vuosien riitojen jälkeen juuri ennen tämän poismenoa. Isä ei kuitenkaan ehtinyt tai halunnut muuttaa testamenttiaan, sillä hän jätti megaomaisuudestaan tyttärelleen vain rippeet.

People-lehden saamien tietojen mukaan Aaron Spellingin omaisuus olisi ollut noin 300 miljoonaa dollaria. Tori Spelling peri tästä jättiomaisuudesta kuitenkin vain alle miljoonan, eli arviolta 0,30 prosenttia. Perintö sisältää käteistä rahaa ja arvopapereita.

Vaatiakseen suurempaa osuutta perinnöstä Torin tulisi nousta perinnön toimeksipanijaa vastaan, joka sattuu olemaan hänen 60-vuotias äitinsä Candy. Tori ja hänen äitinsä eivät ole kuitenkaan olleet väleissä enää pitkiin aikoihin.

– Nyt häntä ei ainakaan voi kutsua perijättäreksi, sillä se on mahdollisimman kaukana totuudesta, lähde kertoi.

Äärimmäisen menestyneellä urallaan Aaron Spelling loi esimerkiksi maineikkaat televisiosarjat Melrose Place, Beverly Hills 90210, Dynastia, Charlien Enkelit ja Lemmenlaiva. Jokainen sarjoista on ollut oman aikansa suosituimpia televisiohittejä, jotka ovat tuottaneet hänelle satojen miljoonien omaisuuden.

Spelling tuotti urallaan huimat 5.000 tuntia televisiosarjoja ja satoja elokuvia, mikä tekee hänestä maailman tuotteliaimman televisiotuottajan. Hänen tyttärensä Tori Spelling nähtiin mukana Beverly Hills 90210 -sarjan näyttelijäkaartissa.