Hasselhoff kiistää olleensa kännissä lentokentällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittilehti The Sun uutisoi eilen, että näyttelijä David Hasselhoff olisi ollut Lontoon lentokentällä niin humalassa, ettei häntä olisi aluksi päästetty Los Angelesiin matkalla olleeseen lentokoneeseen. Lehden mukaan ”Ritari Ässä” pääsi matkaan vasta neuvottelujen jälkeen.

Nyt Hasselhoffin tiedottaja on kiistänyt lehden tiedot täysin perättöminä.

– Herra Hasselhoff sairastui keskiviikkona Lontoon Heathrowin lentokentällä tulehtuneeseen käteensä saamien lääkkeiden takia. He antoivat hänelle voimakkaita antibiootteja ja hän tuli kipeäksi lentokentällä. Siksi hän pyysi päästä Los Angelesiin vasta seuraavalla lennolla. Se oli siis hänen oma valintansa, tiedottaja Judy Katz kertoi.

– Hän lähti Lontoosta British Airwaysin lennolla kello 12.00 ja esiintyy Yhdysvalloissa America’s Got Talent -ohjelmassa tänään, Katz jatkoi.