Sunrise Avenue: Takahuoneeseen Aromipesä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksassa hyvin jalansijaa parhaillaan ottava suomalainen pop-rock-yhtye Sunrise Avenue tulee keikkailemaan syksyn ja talven aikana Suomen lisäksi myös Keski-Euroopassa. Yhtyeen raideri, eli keikkojen vaatimuslista ei tule kuitenkaan olemaan ulkomailla aivan samanlainen kuin Suomessa.

– The Rasmuksella on raiderissa ”neljä kertaa ase”. Me ei keksitty mitään raflaavaa, niin meillä on ”neljä kertaa Aromipesä”! Emme ole lähettäneet sitä ulkomaille, koska ne alkavat muuten selvittämään levy-yhtiöstä, että mikä se on.

– Takahuoneessa olisi todella cool olla Aromipesä täynnä jäitä, Samu naureskelee yhtyeen hauskoille vaatimuksille.

Yhtyeen esikoisalbumi On The Way To Wonderland nousi julkaisuviikollaan Suomen albumilistalla viidenneksi. Keski-Euroopassa levy julkaistaan 25. elokuuta.

Lue Sunrise Avenue -yhtyeen haastattelu tästä!