Näyttelijä Mel Gibson kiinni rattijuopumuksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tunnettu Hollywood-tähti Mel Gibson pidätettiin varhain perjantaiaamuna Malibussa, Kaliforniassa, hänen ajettuaan suurta ylinopeutta maineikkaalla Pacific Coast Highwayllä. Hän ajoi 80 mailia tunnissa 45 mailin rajoitusalueella.

Ylinopeuden lisäksi poliisipartio huomasi tähden olevan humalassa, ja hän puhalsikin 1,2 promillea, kun Kaliforniassa rattijuopumuksen raja on 0,8 promillea. Pidätyspapereiden mukaan Gibson käyttäytyi pidätettäessä aggressiivisesti. Hän nimitteli poliiseja rasistisesti, joten hänet jouduttiin pidättämään. Nimittely jatkui myös poliisiasemalla. Gibson pääsi vapaaksi maksettuaan 5.000 dollarin takuusumman.

Mel Gibson on aiemmin myöntänyt, että hänellä on ollut ongelmia alkoholin kanssa. Vuonna 1984 hän ajoi alkoholin vaikutuksen alaisena päin punaisia liikennevaloja ja törmäsi toiseen autoon. Vuonna 1991 hän liittyi AA-kerhoon.

Gibson on erittäin menestynyt näyttelijä ja ohjaaja. Hän sai Braveheart-elokuvastaan peräti kaksi Oscar-pystiä; parhaasta elokuvasta ja parhaasta ohjauksesta. Parhaillaan hän työstää elokuvaa nimeltä Apocalypto, jonka on määrä saada ensi-iltansa joulukuussa.