Drew Barrymore ihastui pokeriin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Drew Barrymore on jäänyt koukkuun pokeriin sen jälkeen, kun hän näytteli uudessa Lucky You -elokuvassa. Leffa sijoittuu pokerimaailmaan ja yhteen sen arvostetuimmista kilpailuista.

Barrymore ei kuitenkaan päässyt pelaamisen makuun vielä kuvausten aikana, sillä hän näyttelee elokuvassa laulajaa, joka ei tiedä mitään pokerista. Drew kuitenkin sai kuvauksissa pokerikipinän ja leffan kuvausten loputtua hän on pyytänyt elokuvassa nähtyjä pokeriammattilaisia opastamaan häntä pelin saloihin.

– Nyt kun minun ei enää tarvitse pysyä uskollisena roolihahmolleni, yritän saada pokeriammattilaisilta mahdollisimman paljon vinkkejä, jotta voin päihittää ystäväni, kun pääsen kotiin, Drew Barrymore uhitteli.

Näyttelijä ei kuitenkaan tähtää ammattilaiseksi, vaan on tyytyväinen pelatessaan sadan dollarin potteja yhdessä rokkarimiehensä Fabrizio Morettin ja hänen The Strokes -yhtyetoveriensa kanssa. Barrymore ei pidä uhkapeleistä, vaikka taannoin hän hullutteli panostamalla 200 dollaria Black Jackiin.