Samuel L. Jackson hankki lähestymiskiellon käärmeille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Samuel L. Jackson pelkää käärmeitä niin paljon, että hän halusi uusimman Snakes On A Plane -elokuvansa sopimukseen pykälän, jonka mukaan kaikki matelijat tulee pitää vähintään kuuden metrin päässä hänestä.

Jackson näyttelee elokuvassa kovaotteista FBI-agenttia, joka on mukana myrkkykäärmeitä täynnä olevassa lentokoneessa. Sopimuksella hän haluaa varmistaa oman turvallisuutensa.

– Agenttini vaati, ettei käärmeitä saa olla kuuden metrin päässä minusta. Alunperin he kaavailivat, että mukana olisi ollut myös kalkkarokäärmeitä, joiden myrkky olisi poistettu, mutta siihen en todellakaan suostunut, Jackson selitteli.

– En pelkää käärmeitä. Näimme usein käärmeitä varttuessani maaseudulla. Kun törmäsimme käärmeeseen, oli se paljon suuremmissa ongelmissa kuin me. Ajoimme sitä takaa ja yritimme saada sen kiinni, jotta olisimme voineet tappaa sen. Olen käsitellyt käärmeitä ja olen eräässä valokuvassakin yltä päältä käärmeiden peittämänä, Jackson selittelee E! Onlinen haastattelussa.