Jessica Simpson myönsi matkineensa Madonnaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Artisti-näyttelijä Jessica Simpson on ollut viime aikoina tiukkojen plagiointisyytösten kohteena, kun hänen A Public Affair -singlensä väitetään olevan liian suora kopio Madonnan Holiday -hitistä.

Nyt Jessica on itsekin myöntänyt vuonna 1984 julkaistun Holiday -kappaleen toimineen innoittajana hänen uudelle singlebiisilleen. Simpsonin mukaan kyseinen kappale on kuitenkin juuri sitä, mitä hänen faninsa haluavat ja hän onkin kieltäytynyt pahoittelemasta asiaa.

– Minusta ihmiset ovat valmiita kuulemaan jotain mitä Madonnalla oli tapana tehdä. Kaikkien meidän pitää kuulla sitä aika ajoin. Siinä ei ole kyse samplesta, mutta Madonnan musiikki vaikutti kappaleeseeni – ja vaikuttaa myös jatkossa. Haluaisin tehdä yhtä pitkän uran kuin hän, Simpson kommentoi MTV-kanavalle.

Myös Madonna on Simpsonin kanssa samoilla linjoilla, sillä supertähti on itse todennut, että kyseessä on ihan normaali ja sallittu kappaleen tunnelman kierrättäminen. Mitään laitonta tai kiellettyä Jessican kappaleessa ei siis ole.

Uusimmat