Kim Wilde keikalle Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popveteraani Kim Wilde saapuu esiintymään Suomeen 14. syyskuuta. Silloin hän nousee lavalle Helsingin Hartwall Areenalla järjestettävässä Elämä Lapselle -konsertissa. Wilden uusi Never Say Never -albumi julkaistaan Suomessa edellisenä päivänä 13. syyskuuta.

Uuden levyn on tuottanut Nena ja se sisältää kahdeksan uutta kappaletta ja kuusi uudelleen nauhoitettua tuttua hittiä. Konsertissa Kim Wilde on lupautunut esittämään uuden version tutusta You Came -hitistään, joka on levyn ensimmäinen singlelohkaisu.

Kim Wilden uran ylivoimaisesti suurin hitti on popklassikko Kids In America vuodelta 1981. Kappale oli samalla Wilden läpimurtohitti. Yhtä hyviin listasijoituksiin on kyennyt myös vuonna 1986 julkaistu You Keep Me Hangin’ On -hitti.

Samassa konsertissa lavalle nousevat myös Lordi, Neljä Ruusua, Technicolour, Mikko Leppilampi, Antti Tuisku, TikTak, Kwan, Mighty44, Lovex, The Crash, Niki, Sunrise Avenue ja Tiziano Ferro.

Uusimmat