Hollywood-tähti pidätettiin epäiltynä kotiväkivallasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Lou Diamond Phillips on vapautettu sen jälkeen, kun hänet pidätettiin varhain perjantaiaamuna epäiltynä kotiväkivallasta. Pidätyksestä kertoneen The Insider -julkaisun mukaan Lou Phillipsiä vastaan ei ole nostettu syytteitä, vaan pidätys johtui väärinkäsityksestä.

Paikallisen poliisin edustaja Sandra Esclante kertoi lehdelle, että hälytys saatiin kello 01.28 aamuyöllä ja 44-vuotias näyttelijä toimitettiin putkaan.

Vuodesta 1984 saakka televisiosarjoissa ja elokuvissa näytellyt Lou Diamond Phillips tunnetaan parhaiten vuonna 1987 ensi-iltansa saaneesta La Bamba -elokuvasta, jossa hän näytteli laulaja Richie Valensin roolia. Phillips on nähty taannoin myös 24-sarjassa, jossa hän näytteli Mark DeSalvon roolia. Hän näytteli Kiefer ”Jack Bauer” Sutherlandin kanssa myös vuonna 1988 menestyselokuvassa Young Guns.