50 Centin elokuva ei teattereihin Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeisen parin vuoden aikana maailman suosituimmaksi hiphop-tähdeksi noussut 50 Cent, oikealta nimeltään Curtis Jackson, on laajentanut uraansa myös musiikkimaailman ulkopuolelle. Eräs hänen suurista tavoitteistaan oli elokuva Get Rich Or Die Tryin’, joka perustuu tähden elämäntarinaan.

Elokuva ei ollut maailmalla arvostelumenestys, ja nyt elokuvaa levittävä taho on päättänyt, että leffa julkaistaan Suomessa suoraan DVD:llä. Sitä ei siis nähdä täkäläisissä elokuvateattereissa. Poikkeuksen tekee kuitenkin Juhlaviikkojen Rakkautta ja Anarkiaa -sarja, jonka osana 50 Centin elokuva nähdään Helsingin Lasipalatsin valkokankaalla sunnuntaina 27. elokuuta.

Get Rich or Die Tryin’ -DVD julkaistaan Suomessa 23. elokuuta. Jim Sheridanin ohjaaman elokuvan rooleissa nähdään 50 Centin lisäksi myös Terrance Howard, Adewale Akinnuoye-Agbaje ja Joy Bryant.

Viimeisen kolmen vuoden aikana 50 Cent on myynyt enemmän hiphop-levyjä kuin kukaan muu maailmassa. Hyvänä kakkosena myyntilistalla tulee Eminem, jonka levyjä on myyty miljoonia vähemmän kuin Fiftyn julkaisuja. Kaikkien aikojen myyntilistalla Eminem pitää kuitenkin yhä ykköstilaa.