Paris Hilton jäi kiinni krakkeroinnista!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonaperijätär Paris Hilton on osallisena puhelinskandaalissa, jossa on mukana 50 SpoofCard -palvelun käyttäjää. Hiltonin ja muiden osallisten SpoofCard-tilit on peruutettu sen jälkeen, kun kävi ilmi, että käyttäjät ovat murtautuneet luvatta muiden käyttäjien puhelinvastaajiin.

Luvattoman käytön lisäksi murtautujat ovat muuttaneet vastaajien asetuksia muiden muassa niin, että soiton vastaanottajan puhelimessa on näkynyt väärä nimi, eli käyttäjän itsensä määrittelemä id-tunnus, TMZ.com uutisoi.

Julkaisun mukaan Paris Hilton käytti kyseistä korttia murtautuessaan useisiin matkapuhelinvastaajiin. Yksi Hiltonin kohteista on ollut hänen kiistakumppaninsa Lindsay Lohan, joka ilmoitti epäilyksistään heti tapahtuman jälkeen.

– Paris Hilton on tunkeutunut luvattomasti ääniviestilaatikoihin. Yhteensä 50 henkilöä on murtautunut neiti Lohanin vastaajaan, SpoofCard -yhtiön lakimies Mark Del Bianco kertoi.

Lindsay Lohanin tiedottaja on vahvistanut tiedot ja ilmoittanut antaneensa asian jatkokäsittelyn Lohanin lakimiesten hoidettavaksi.