Neljäs X-Men tehdään sittenkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolmiosaisen X-Men -elokuvasarjan tuottajat ilmoittivat kesäkuussa, että X-Men – viimeinen kohtaaminen olisi jäänyt nimensä mukaisesti sarjan viimeiseksi elokuvaksi ja että jatkossa nähdään vielä neljä spin-off-elokuvaa.

Nyt vastaava tuottaja Lauren Shuler Donner on kuitenkin ilmoittanut, että varsinaista X-Men sarjaa nähdään vielä yhden elokuvan verran. Elokuva on parhaillaan suunnitteluasteella ja sen tuoreimmat tähdet on jo kiinnitetty, mutta päätähdet Halle Berry, Hugh Jackman ja Rebecca Romijn eivät ole ainakaan vielä vahvistaneet olevansa mukana elokuvassa.

– Tuoreimmat näyttelijät ovat allekirjoittaneet jo sopimuksen, mutta vanhemmat tähdet eivät. Meillä on jo käsikirjoitus valmiina ja työstämme sitä parhaillaan, Donner kertoi LA Daily News -lehdelle.

Tuottajat suunnittelevat laajentavansa trilogiaa myös neljällä niin sanotulla spin-off -elokuvalla, jotka kaikki perustuvat X-Men -tarinaan. Leffojen päätähdet saavat omat elokuvansa, kun Hugh “Wolverine” Jackman on kiinnitetty Wolverine -nimiseen elokuvaan ja Ian “Magneto” McKellen roolihahmonsa mukaan nimettyyn Magneto -elokuvaan.