Lost-tähti pitää kylmästä talvesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lost-sarjassa nähtävä kaunotar Evangeline Lilly on kertonut inhoavansa sarjan kuvauspaikkana toimivan Havaijin lämpimää ilmastoa. Varsinkin talviaikaan Lilly kaipaa kotimaansa Kanadan hyytävän kylmiä talvia, mutta joutuu sarjan takia viettämään talvensa paahtavassa helteessä.

Monet muut näyttelijät olisivat innoissaan päästessään kuvaamaan trooppiselle saarelle, mutta Evangeline Lilly ei ole siitä innoissaan.

– Ensimmäinen talveni Havaijilla oli surrealistinen kokemus. Biologinen kelloni sanoi, että minun pitäisi lihoa muutama ylimääräinen kilo, alkaa syödä paljon ja pukeutua lämpimästi. Olen kanadalainen, joka pitää kylmästä. Silti olin siellä (Havaijilla) ja halusin pukeutua huiviin ja talvikenkiin, Lilly kertoi Hollywood Reporter -julkaisulle.