Robbie Williams oikeuteen biisikiistasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Robbie Williams joutuu mahdollisesti leivättömän pöydän ääreen selvittelemään erään uuden kappaleensa oikeuksia. Säveltäjä Ashley Hamilton syyttää, että hän oli mukana kehittämässä ideaa Robbien She’s Madonna -kappaleeseen.

Hamilton hakee nyt osuutta kappaleen tuotoista oikeusteitse. Robbie levytti biisin yhdessä Pet Shop Boys -duon kanssa.

– Saimme kappaleen idean ollessamme eräänä iltapäivänä kahvilla. Robbie kertoi silloin eräästä deittailemastaan tytöstä, Tania Streckeristä, jonka Guy Richie jätti tavatessaan Madonnan. Se oli likainen temppu, joten sanoin Robbielle, että tehdään siitä kappale. Niin se sai alkunsa ja teimme sanoitusta yhdessä kotona ja studiolla, Hamilton kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Pian tämän jälkeen Robbien tuottaja soitti Hamiltonille ja kertoi kappaleen päätyvän Robbien levylle. Säveltäjän mukaan hän on oikeutettu osuuteen kappaleen tuotoista, koska oli mukana sen ideoimisessa. Hänellä on yhä tallessa demoversioita kappaleesta. Mikäli hän saa Robbielta korvauksia, hän lupaa lahjoittaa varat hyväntekeväisyyteen.