Mighty 44 : What’s Your Number?

Singlet · Stara.fi

Kotimainen Mighty 44 -yhtye palailee pitkän tauon jälkeen uudella materiaalillaan. Yhtye tunnetaan räväkästä elektronisesta tanssimätkeestään, mutta uusi single What’s Your Number? esittelee totuttua löysemmän discolinjan. Biisin alussa soundi kuulostaa lähinnä Hausmyllyn ja vastaavien 90-luvun alkupuolen tuotannolta. Yleisfiilis on muutenkin haettu 90-luvun alkupuolelta.

Kappaleen lyriikoiden teema ei toimi oikein mitenkään, vaan se tuntuu väkisin väännetyltä ja kornilta. Tämä on kuultu jo miljoona kertaa ennenkin. Myös Rummyn flow kertosäkeissä ei yllä lähellekään hittitasoa, vaikka säkeistöissä energiaa tihkuu hieman enemmän. Myös taustalla kuultava naisvokaali lienee äänitetty jossain aamujatkoilla.

Mighty 44 -yhtyeen uusi single on laimea ja heikko esitys, jossa ei ole lainkaan hittipotkua. Hyvästä yrityksestä ja paluusta poprintamalle voi antaa kaksi pistettä. Toinen niistä kuuluu tosin singleltä löytyvälle The Blush Last Night Remixille.

Pisteet 2/5