Samuel L. Jackson jättää actionleffat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Samuel L. Jackson nähdään syyskuun lopussa Snakes On A Plane -elokuvan pääosassa. Aiemmin hän on tähdittänyt lukuisia menestyneitä action-elokuvia ja noussut yhdeksi menestyneimmistä mustista näyttelijöistä.

Joulukuussa 58-vuotta täyttävä Jackson on kertonut harkitsevansa vetäytyvänsä action-elokuvista ja keskittyvänsä jatkossa rauhallisempiin elokuviin. Hän ei usko pärjäävänsä enää pitkään 20-vuotiaille näyttelijöille valkokankaalla.

– En tiedä kuinka pitkään haluan enää juosta ja hyppiä, ajaa ihmisiä takaa ja ampua heitä. En halua näytellä yhdessä jonkun 20-vuotiaan kanssa ja kuulla ihmisten sanovan, ettei kuntoni enää riitä heidän kanssaaan, Samuel L. Jackson totesi.

Tämän vuoden aikana Jacksonin elokuvista saavat vielä ensi-iltansa ainakin Home of the Brave, 2004: A Light Knight’s Odyssey sekä ensi vuonna 1408, Poker Nights, Jumper ja Justin Timberlaken tähdittämä Black Snake Moan.