Erikoisjoukot turvasivat Madonnaa Moskovassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popin megatähti Madonna esiintyi eilen illalla etukäteen paljon huomiota saaneella keikallaan Moskovassa. Madonna sai jo viikkoja sitten tappouhkauksia Venäjän mafialta. Euroopan kiertueen päätöskeikka sujui kuitenkin hyvin, mutta konserttia jouduttiin turvaamaan massiivisilla turvatoimilla.

Madonnaa oli katsomassa täysi areenallinen faneja, eli noin 50.000 ihmistä. Heidän ja illan päätähden turvallisuudesta pitivät huolen peräti 7.000 miliisiä sekä lisäksi vielä Venäjän sisäministeriön Omon-erikoisjoukot. Konsertti sujui rauhallisesti, mutta miliisit joutuivat pidättämään ennen esiintymistä kymmenen mielenosoittajaa.

Vertailun vuoksi mainittakoon, että Madonnan keikkaa turvasi yli kaksinkertainen määrä poliiseja Helsingin Asem-kokoukseen verrattuna.