Keira Knightley valittiin suurimmaksi naistähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Keira Knighley on saanut tittelin, joka kuulostaa erityisen hohdokkaalta. Hänet nimittäin äänestettiin juuri kaikkien aikojen suurimmaksi Hollywoodin nuoreksi naistähdeksi. Näin ollen 21-vuotiaan Keiran taakse jäi myös lukuisia legendoja, kuten esimerkiksi Judy Garland ja Shirley Temple.

Garland sijoittui kuitenkin toiseksi äänestyksessä, jonka kolmannelle sijalle nousi Scarlett Johansson. Äänestyksen järjesti Yahoo! Entertainment ja siihen osallistui vain 1.600 äänestäjää. Vertailukohtana mainittakoon, että Stara.fi -verkkosivuston Miss Pop 2006 -äänestykseen on osallistunut jo yli kymmenkertainen määrä äänestäjiä.

Yahoon äänestyksessä haettiin elokuvamaailman suurinta ”starletia”, joka tarkoittaa äänestyksen järjestäjän mukaan nuorta, kaunista, tyylikästä, suosittua ja erityisesti lahjakasta nuorta naista. Äänestyksen kymmenen kärki näyttää tältä:

1. Keira Knightley

2. Judy Garland

3. Scarlett Johansson

4. Natalie Portman

5. Shirley Temple

6. Lindsay Lohan

7. Brooke Shields

8. Mia Farrow