Madonna teki tuottoennätyksen kiertueellaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Madonnan eilen Tokiossa päättynyt Confessions -maailmankiertue pääsi historian lehdille myös muuten kuin turneen aiheuttamalla uskonnollisella vastustuksella. Kiertue oli nimittäin maailmanhistorian menestynein naisartistin turnee varsinkin rahallisesti.

Madonnan näki toukokuussa Los Angelesista käynnistyneellä kiertueella huimat 1,2 miljoonaa ihmistä ja sen 60 keikkaa tuottivat kassaan yhteensä 153 miljoonaa euroa, Billboard -lehti uutisoi.

Aiemmin maailman tuottoisimman naistähden kiertueen titteliä piti hallussaan Cher, joka esiintyi tosin kiertueellaan 273 kertaa toukokuun 2002 ja huhtikuun 2005 välillä. Vertailuna mainittakoon, että Madonnan taannoinen Re-Invention -kiertue tuotti noin 100 miljoonaa euroa ja Drowned -kiertue vain 55 miljoonaa euroa.