Shakira kahmi Grammy-ehdokkuuksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Shakira on Latinalaisen Amerikan Grammy-gaalan ennakkosuosikki. Hän sai eilen peräti kuusi ehdokkuutta itselleen. La Tortura -hitillään listat valloittanut Shakira on ehdolla vuoden parhaan albumin, parhaan kappaleen, naispop-levyn, parhaan musiikkivideon, vuoden äänityksen ja vuoden levyn sarjoissa.

Ehdokkuuksia saivat myös muiden muassa guatemalalainen poptähti Ricardo Arjona, meksikolainen laulaja-laulunkirjoittaja Julietta Venegas ja argentiinalainen kitaristi-laulaja Gustavo Cerati, joista viimeksi mainittu sai samaan aikaan kaksi vuoden paras albumi -ehdokkuutta. Toisen omasta Ahi Vamos -levystään ja toisen Shakiran Fijación Oral Vol. 1. -albumista.

Varsinainen Grammy-gaala juhlitaan 2. marraskuuta New Yorkissa. Yhteensä illan aikana on jaossa 47 Grammy-pystiä.