Supermalli Naomi Campbell etsintäkuulutettiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äkkipikaisuudestaan tunnettu supermalli Naomi Campbell on etsitäkuulutettu ja hänet on pidätettävä tavattaessa. Tuomari määräsi Naomin pidätettäväksi sen jälkeen, kun tämä ei saapunut New Yorkissa keskiviikkona järjestettyyn oikeudenkäyntiin. Naomin olisi tuolloin pitänyt vastata syytöksiin taloudenhoitajansa pahoinpitelystä.

Tuomari James Gibbons päätti keskeyttää oikeudenkäynnin siihen saakka, kunnes Naomi Campbell saadaan paikalle. Tuomari totesi supermallin asianajaja David Breitbartille, että hänen päämiehensä on ehdottomasti saavuttava paikalle seuraavaan oikeuden istuntoon. Asianajaja selitteli Naomin poissaoloa median painostuksella ja totesi oikeustalon ulkopuolella olevan ainakin sata kuvaajaa odottamassa Naomia.

Syyttäjän mukaan Naomi heitti puhelimella päähän kotiapulaistaan Ana Scolavinoa. Hän voi saada pahoinpitelystä jopa kahden vuoden vankeustuomion.