Angelina Jolie auto-onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Angelina Jolie on parhaillaan miehensä Brad Pittin kanssa Intiassa kuvaamassa A Mighty Heart -elokuvaa, joka kertoo surmatusta amerikkalaisesta journalistista, Daniel Pearlista. Julkkisparin ympärillä on nähty Intian mittakaavassa harvinaisen suuri mediasirkus, kun paparazzit ovat piirittäneet heitä tiiviisti.

Keskiviikkona Angelina Jolieta kuljettanut auto joutui onnettomuuteen, kun kuljettaja yritti väistää paparazzien joukkoa ja törmäsi samalla moottoripyörään. 19-vuotiaan miehen ohjastama moottoripyörä kaatui ja kuljettaja loukkaantui lievästi.

Angelina Jolie otti onnettomuuden rauhallisesti pysyen koko ajan sisällä autossa. Poliisien tutkiessa onnettomuuspaikkaa Angelina rentoutui lukemalla kirjaa. Kukaan autossa olleista ei loukkaantunut.

Tänään maailmalla on uutisoitu myös Brad Pittin ja Angelina Jolien suuri lahjoitus Daniel Pearlin nimeä kantavalle säätiölle. Pariskunta lahjoitti säätiölle 100.000 dollaria tiistaina, Daniel Pearlin 43-vuotispäivänä.