Scarlett Johansson julkaisee soololevyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara uutisoi viime keväänä näyttelijä Scarlett Johanssonin kiinnostuneen artistiuransa käynnistämisestä. Nyt levy-yhtiöiden kiinnostus on viimein poikimassa hedelmää, sillä kaunotar on allekirjoittanut levytyssopimuksen.

Lost In Translation ja The Island -elokuvien tähti on jo aloittanut ensimmäisen sooloalbuminsa työstämisen. Levyn on tarkoitus olla kaupoissa ensi keväänä Rhino Recordsin omistaman Atco -levymerkin julkaisemana. Julkaisupäivä voi vielä muuttua Scarlettin elokuvakiireiden takia.

Scarlett Johansson on esitellyt laulutaitojaan jo aiemmin useiden klubien estradeilla, joten lahjoja häneltä löytyy. Omia biisejä Scarlett ei vielä Scarlett Sings Tom Waits -nimisellä esikoisellaan esitä, sillä sooloura alkaa levyn nimen mukaisesti kokoelmalla Tom Waitsin kappaleita.