Pojan isä katuu Madonnan adoptiota

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonnan adoption ympärille syntynyt soppa jatkaa kiehumistaan. Brittilehdet julistivat viikonloppuna Madonnan jättäneen David -pojan alusta saakka hoitajiensa huomaan. Nyt pojan biologinen isä Yohane Banda on kertonut, että hänet harhautettiin antamaan poikansa poptähden adoptoitavaksi.

Hänen mukaansa viranomaiset eivät tehneet hänelle tarpeeksi selväksi, että isä joutuisi luopumaan ainoasta pojastaan pysyvästi.

– Ymmärsin, että he kouluttaisivat ja pitäisivät huolta pojastamme. Oletin, että David palaisi myöhemmin takaisin kotikyläänsä. Jos minulle olisi kerrottu, että hän halusi lapseni omakseen, en olisi suostunut. En näe mitään syytä sille, että olisin luopunut ainoasta pojastani. Ymmärrän vasta nyt mitä adoptio tarkoittaa, isä kertoi uutistoimisto AP:lle sunnuntaina antamassaan haastattelussa.

Madonnan lakimies Alan Chinula ja orpokodin johtaja Penston Kilembe eivät suostuneet kommentoimaan asiaa.