Shakira ei mene vielä naimisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Argentiinan entisen presidentin pojan kanssa seurusteleva latinotähti Shakira ei ole vielä menossa naimisiin, vaikka huhuja parin häistä jo kovasti liikkuukin. Ex-presidentti Fernando de la Rua vahvisti torstaina, että pari on kyllä jo suunnitellut häitä, mutta aikoo vielä odottaa oikeaa hetkeä avioliittoon astumiselle.

– He ovat päättäneet vielä odottaa. Nuoret elävät nykyisin mielellään parina, mutta he eivät tarvitse avioliittoa ollakseen onnellisia.

Shakira ja Antonio de la Rua ovat seurustelleet viisi vuotta. Shakiran tuleva appiukko kehui poptähteä vuolaasti Karibialla järjestetyn konferenssin tiedotustilaisuudessa. Hänen mukaansa Shakira on hyvä ihminen, joka rakastaa suuresti perhettään ja sukulaisiaan. Tähti itse on parhaillaan pitkällä Etelä-Amerikan kiertueella.