Scarlett Johansson sivaltaa George W. Bushin seksinäkemyksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Scarlett Johansson on antanut sanan säilänsä taas heilua. Nyt Johansson sivaltaa Yhdysvaltojen istuvan presidentin George W. Bushin suuntaan kritisoimalla kärkkäästi tämän konservatiivisia näkemyksiä seksiasioista. Scarlettin mukaan republikaanien näkemykset ovat täysin epärealistisia.

Kaksi kertaa vuodessa HIV-testissä käyvä Johansson kritisoi Bushia esimerkiksi siitä, että presidentti haluaa tehdä abortista laittoman koko Yhdysvalloissa. Toimiessaan Texasin kuvernöörinä Bush ajoi lisäksi alas seksivalistuksen kouluissa ja alkoi ajaa seksuaalisen pidättyvyyden asiaa kertomalla, että se oli ainoa keino suojautua sukupuolitaudeilta.

– Meidän pitäisi olla Yhdysvalloissa avoimia, mutta emme saisi lainkaan seksivalistusta, jos presidentti saisi tahtonsa läpi. Kaikilla naisilla olisi kuusi lasta emmekä voisi tehdä lainkaan abortteja, Scarlett syyttää.