Darin kiertää Suomea maaliskuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen poptähti Darin saapuu maaliskuussa kiertueelle Suomeen. Eilen uuden Break the News -albuminsa julkaisseen tähden turnee alkaa Turusta 28. maaliskuuta ja jatkuu sen jälkeen Tampereelle, Helsinkiin ja Vaasaan.

Ruotsin Idol-kisassa toiseksi vuonna 2004 sijoittunut Darin käväisi minikiertueella Suomessa myös tänä vuonna.

Nyt julkaistu Break the News on Darinin kolmas albumi. Levyn teossa on ollut mukana liuta tunnettuja kansainvälisiä hittimaakareita, kuten Max Martin ja Jörgen Elofsson. Darin osallistui itse aktiivisesti biisien säveltämiseen ja sanoitusten tekemiseen.

– Reissasin kesällä pari viikkoa ystävieni kanssa ympäri Amerikkaa, ja sain sieltä valtavasti inspiraatiota ja ideoita tulevalle levylleni ja matkan jälkeen aloimmekin työstää albumia heti, kertoo poptähti levyntekoprosessistaan.