Madonnan avioliitto lähes kivillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perhettään viime aikoina kovasti kasvattanut poptähti Madonna on joutunut hakemaan apua perhe-elämäänsä, sillä hän ja aviomiehensä Guy Ritchie ovat hakeutuneet avioliittoneuvojan puheille. Julkkispari haluaa pelastaa avioliittonsa, ja uskoo ulkopuolisen avun auttavan.

Pariskunta pestasi maineikaan terapeutti Tricia Barnesin sen jälkeen, kun he joutuivat median hampaisiin David Banda -lapsensa adoption johdosta. Negatiivinen mediajulkisuus vaikutti koko perheen elämään.

– Heidän avioliittonsa on lähes kivillä. He ovat esittäneet julkisuuteen yhtenäistä perhettä, mutta esiripun takana tilanne ei ole kovin hyvä. Adoptiota seurannut julkisuus tuotti vaikean ilmapiirin perheen Lontoon kotiin, lähde kertoi People -lehdelle.

– He ovat kuitenkin päättäneet saada avioliittonsa toimimaan, ja molemmat haluavat nyt ammattilaisen ohjausta.