Boratista poistettu kohtaus vuoti nettiin

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Syksyn yllätyksiin lukeutuneesta Borat -elokuvasta pois leikattu kohtaus on vuotanut internetjakeluun. Leffasta leikattiin lakisyihin vedoten esimerkiksi kohtaus, jossa Borat vierailee Yhdysvaltojen ja Meksikon rajalla, josta hänet kuljetetaan Arizonan osavaltion vankilaan. Vankilassa Borat keskustelee vartijan kanssa.

– Pidän tästä paikasta. Kun vaaditte miehiä tekemään heistä pyramidin, voisinko olla ylimpänä?, Borat kysyy viittaten Irakin ja Guantanamon vankileirien taannoisiin sensaatiokuviin.

New York Timesin mukaan kohtauksessa nähty vartija vaati oikeusjutun uhalla, että kyseinen pätkä poistetaan elokuvasta, koska hänelle ei kerrottu sen päätyvän elokuvaan. Kohtaus on ilmeisesti peräisin Borat -elokuvan tulevalta DVD-julkaisulta.

Katso video tästä tai uutisen lopusta.