Suosikkisarjan tähti ajoi teinipojan kuoliaaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin parhaillaan nähtävän Pako -televisiosarjan näyttelijä Lane Garrison joutui lauantai-iltana auto-onnettomuuteen, jossa teini-ikäinen poika kuoli ja kaksi muuta loukkaantui. Silminnäkijöiden mukaan näyttelijä oli onnettomuuden tapahtumahetkellä alkoholin vaikutuksen alaisena. Hän itse sai vain lieviä vammoja.

– Herra Garrisonilla näytti oireita alkoholin nauttimisesta, ja tutkimukset hänen tilastaan ovat käynnissä, komisario Mitch McCann muotoili maanantaina lehdistötilaisuudessa.

Poliisi ei vielä paljastanut otettiinko Lane Garrisonilta verikoe alkoholimäärän selvittämiseksi. Ainakaan vielä näyttelijää ei ole syytetty rattijuopumuksesta, mutta jos hänen katsotaan olleen alkoholin vaikutuksen alaisena, voi kyseeseen tulla jopa syyte kuolemantuottamuksesta. Poliisin arvion mukaan tapauksen tutkimuksiin kuluu jopa kahdeksan viikkoa.

Onnettomuudessa kuoli 17-vuotias poika, ja kaksi 15-vuotiasta tyttöä loukkaantui. Toinen tytöistä on jo päässyt sairaalasta, mutta toinen on yhä kriittisessä tilassa.

Tweenerin roolissa menestyssarjassa nähtävän Garrisonin tiedottaja Catherine Olim ei ole vastannut puheluihin. Näyttelijän on määrä olla mukana ensi vuonna kuvattavassa Shooter -elokuvassa.