Beckhamit muuttamassa Yhdysvaltoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian ”puolikuninkaallinen perhe”, eli David ja Victoria Beckham lapsineen etsivät parhaillaan asuntoa Yhdysvalloista. Victoria on parhaillaan Los Angelesissa tutustumassa paikalliseen luksusasuntojen tarjontaan yhdessä ystävänsä Katie Holmesin kanssa.

Tähän mennessä Victoria on tutustunut useiden miljoonien arvoisiin taloihin Hollywood Hillsin ja Beverly Hillsin alueilla, eli läheltä Holmesin ja Tom Cruisen asuntoa. Asunnon etsintä on antanut samalla uutta pontta huhuille David Beckhamin siirtymisestä amerikkalaisille jalkapallokentille, kun hänen sopimuksensa Real Madrid -joukkueen kanssa päättyy meneillään olevan kauden lopussa.

David on jo aiemmin todennut julkisesti, että Yhdysvaltojen jalkapalloliiga kiinnostaa häntä. Perheen muutosta rapakon taakse huhuttiin jo pari kuukautta sitten, mutta nyt se näyttäisi entistä todennäköisemmältä.