Jessica Simpsonin puku oli pudota jättikeikalla. Katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-näyttelijä Jessica Simpson nähtiin sunnuntai-iltana esiintymässä Kennedy Centerissä, Washingtonissa, ja yleisö sai todistaa tähden outoa käytöstä lavalla.

Kesken Dolly Partonille omistettua 9 to 5 -tribuuttikappaletta Jessica alkoi toisella kädellään kannatella iltapukuaan, mikä ihmetytti yleisöä kovasti ja sai runsaasti julkisuutta eri medioissa.

Eilen amerikkalainen Star -lehti uutisoi, että Jessican ongelmat johtuivat hänen olkaimettomasta esiintymisasustaan, joka oli pudota kesken esiintymisen. Simpson piti toisella kädellä mikrofoniaan samalla kun yritti toisella kädellään pitää pukuaan ylhäällä. Koska kyseessä ei ollut Jessican oma kappale, hän joutui lisäksi lukemaan biisin sanat lunttilapuista, joten sotkun ainekset olivat kasassa.

Lopulta Jessica onnistui viemään esiintymisensä loppuun lähes kunnialla muutamaa takeltelua ja kyyneleitä lukuunottamatta. Kyseessä oli Jessica Simpsonin vuoden tärkein keikka, joka televisioitiin koko Yhdysvaltoihin. Arvovaltaisessa yleisössä istui muiden muassa presidentti George W. Bush.

Televisiotaltiointi esitetään televisiossa tapaninpäivänä, mutta Jessican pieleen mennyttä osuutta ei lähetyksessä tulla näkemään. Hän pyysi ohjelman tuottajia kuvaamaan oman osuutensa myöhemmin uudelleen. Katso tilaisuuteen liittyvä uutispätkä YouTube.com sivustolta tästä.