”Eddie Murphy on lapseni isä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eddie Murphyn kanssa jonkin aikaa seurustellut Spice Girls -tähti Melanie ”Scary Spice” Brown on vastannut Murphyn kommentteihin siitä, ettei hänen odottamansa lapsen isä ole tiedossa. Mel B ilmoitti, ettei ole epäilystäkään, etteikö jenkkikoomikko olisi lapsen isä.

Murphy totesi televisiotoimittajalle äskettäin tiukkaan sävyyn parin eronneen ja lapsen isän henkilöllisyyden olevan epäselvää.

– Emme ole enää yhdessä. Sitä paitsi en tiedä kenen lapsi se on ennen kuin se syntyy ja teemme isyystestit. Älä siis vedä liian aikaisia johtopäätöksiä, herra, näyttelijä totesi toimittajalle.

– Olen luonnollisesti järkyttynyt joistain Eddie Murphyn julkisuudessa antamista kommenteista. En ymmärrä kuinka joku voi käyttäytyä noin. Tällä hetkellä suurin huolenaiheeni on Phoenix-tyttäreni hyvinvointi ja tietenkin vauvani. On täysin selvää, että hän on lapsen isä, Brown kertoi tiedotteessaan.

Uuden Dreamgirls -elokuvansa ensi-illassa Eddie Murphyllä oli jo uusi seuralainen kainalossaan, joten hänen ja Mel B:n suhde lienee lopullisesti ohi.