George Michael kierrättää vanhaa hittiään

Viihdeuutiset · Stara.fi

WHAM! -yhtyeestä 80-luvulla maailmanlaajuiseksi tähdeksi noussut poppari George Michael aikoo julkaista uudelleen yhtyeensä suurimpiin hitteihin lukeutuneen Last Christmas -kappaleen yhdessä silloisen duokumppaninsa Andrew Ridgeleyn kanssa.

Vain nettilataukseen julkaistava kappale julkaistaan vielä ennen joulua. Miehet toivovat kappaleesta joulun listaykköstä, mutta kilpailu singlelistan ykkössijasta on kova. Euroopan singlelistojen kärkisijoja kärkkyy tuolloin George Michaellin lisäksi myös Crazy Frog, jonka uusi cover-biisi julkaistaan ensi viikolla.

Britanniasta kantautuneiden huhujen mukaan WHAM! -duo esiintyisi yhdessä George Michaelin paluukiertueella. Michael nähdään ensimmäisen kerran kiertueella 15 vuoteen 17. joulukuuta Wembley Areenalla, mutta hän on itse kiistänyt tiedot Ridgeleyn mukanaolosta kyseisellä keikalla.