Spider-Man -tähti kyllästyi rooliinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spider-Man -elokuvien päätähti Tobey Maguire on vihjannut, että sarjan kolmas elokuva jää hänen kohdallaan viimeiseksi. Hän kertoi kaipaavansa haasteellisempia rooleja, ja lisäksi Maguire haluaa viettää jatkossa enemmän aikaa perheensä kanssa.

Spider-Man 3 on hyvä paikka lopettaa. Sopimus ei enää velvoita minua tekemään uusia Spider-Man -elokuvia. En kuitenkaan täysin sulje pois mahdollisuutta tehdä vielä yhtä elokuvaa, jos se vain tuntuu järkevältä, mutta todennäköisesti tämä on viimeinen, Tobey Maguire kertoi Dark Horizons -julkaisulle.

Myös hänen vastanäyttelijänsä Kirsten Dunst on samoilla linjoilla, ja hän on niin ikään kertonut haluavansa siirtyä jo muihin rooleihin. Dunst on väläytellyt myös paluuta yliopistoon.

– En ole sellainen näyttelijä, joka tekee elokuvan toisensa perään, Dunst totesi.