Britney Spears ei halunnut Kevinin tapaavan lapsiaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Avioeroaan parhaillaan läpikäyvä pariskunta Britney Spears ja Kevin Federline käyvät pian oikeudessa kiistaa lastensa huoltajuudesta. Kevin on eroilmoituksesta saakka valittanut, ettei Britney anna hänen nähdä pariskunnan yhteisiä lapsia tarpeeksi.

Nyt keskusteluun on osallistunut jo Kevinin ex-tyttöystäväkin, joka syyttää puolestaan Spearsia siitä, ettei tämä antanut Kevinin tavata edellisestä suhteestaan syntyneitä kahta lastaan. Shar Jacksonin mukaan Britney ei halunnut Kevinin tapaavan Kori ja Kaleb -lapsiaan.

– Hän oli suhteessa, jossa kunnioitettiin rajoja, ja toinen henkilö (Britney) ilmeisesti halusi perheen keskittyvän vain omassa talossa tapahtuviin asioihin, Shar kertoi WENN-uutistoimistolle.

– Hän ei pystynyt vierailemaan lastensa luona niin paljon kuin olisi halunnut. Hän kävi katsomassa lapsia vain pari kolme kertaa kuukaudessa, ellei hänellä ollut työkiireitä.