Keira Knightley menossa naimisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvatähti Keira Knightley on vahvistanut viime aikoina liikkuneita huhupuheita hänen tulevista häistään poikaystävänsä Rupertin kanssa. Maanantai-iltana bongattu Keira esitteli kuvaajille innokkaana ja onnellisen näköisenä uutta arvokasta sormustaan. Sormus oli kuitenkin vielä oikeassa kädessä.

Jo kuukausien ajan mediassa on huhuttu pariskunnan tulevista häistä, ja sormuksen esittely oli tähän ensimmäinen vihjaus siitä, että häähuhut voivat pitää paikkansa.

Kolmannen Pirates Of The Caribbean -elokuvansa kuvaukset jo valmiiksi saanut Keira on aiemmin kertonut, ettei ole enää käytettävissä tulevissa piraattielokuvissa, mikäli sellaisia vielä tehdään. Elokuva saa ensi-iltansa ensi vuonna, kuten myös hänen kaksi muuta elokuvaansa, Atonement ja Silk. Pian alkavat lisäksi The Best Time of Our Lives -elokuvan kuvaukset.