Viisulippuja vielä jäljellä – nettimyynti alkaa tiistaina

Euroviisut · Stara.fi

Eurovision laulukilpailun lipunmyynti lähti eilen käyntiin vauhdilla. Parhaat paikat ja finaaliliput myytiin loppuun parissakymmenessä minuutissa. Muihin tilaisuuksiin on kuitenkin Yleisradion mukaan vielä lippuja jäljellä. Ennätysmäisestä ruuhkasta huolimatta esimerkiksi puhelinlinjat pysyivät Ylen mukaan koko ajan avoinna.

– Tänään on koettu takuuvarmasti suurin onnistunut puhelinverkojemme kuormitus kautta aikojen, totesi Eurovision laulukilpailun vastaava tuottaja Heikki Seppälä YLEstä sunnuntai-iltana, kun viisujen puhelinmyynti oli loppusuoralla.

– Lippujen nopea menekki kertoo myös hinnoittelun olleen kohdallaan ja pakettiratkaisujen toimineen, totesi tapahtumavastaava Kjell Ekholm YLEstä.

Lippuja ostanut yleisö on kuitenkin hieman kritisoinut lippujen hintoja, sillä viisupakettien hinnat voivat nousta jopa satoihin euroihin.

Eilen lippuja myytiin siis ainostaan Lippupalvelun myymälöissä ja puhelinmyyntinä. Toinen ruihkahuippu koetaan huomenna tiistaina, kun viisulippujen nettimyynti alkaa kello 9.00. Samalla poistuu myyntirajoite viisi lippua tai pakettia asiakasta kohden.

Euroviisulippuja voi yrittää ostaa osoitteesta www.lippupalvelu.fi.