Britney Spearsin kuumat treffit tuottajagurun kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on bongattu kuhertelemassa maineikkaan musikkituottaja Jonathan ”J.R.” Rotemin kanssa Hollywoodin yössä. Hiuksensa mustiksi värjännyt supertähti vietti pitkän illan Rotemin käsipuolessa paparazzien seuratessa parin kannoilla.

Pari kävi treffeillään katsomassa tuoreen The Holiday -elokuvan, minkä jälkeen he suuntasivat iltapalalle paikallisen kahvilan terassille. Paparazzit saivat todistaa parin intohimoista kuhertelua, kun miehen sylissä istunut Britney lopulta suuteli miestä. Tupakkaa ketjussa polttanut nuori äiti myös siemaili drinkkiä ja tanssahteli terassilla.

Tuoreen parin ilta päättyi aamukolmelta miehen asunnolle, eikä Britney poistunut asunnosta ennen seuraavaa päivää.

Jonathan ”J.R.” Rotem tunnetaan musiikkituottajana, joka on työstänyt musiikkia lukuisille tähdille. Hänen portfoliostaan löytyvät Britneyn lisäksi muiden muassa Rihanna, 50 Cent, Lil´Kim, Dr.Dre, Snoop Dogg ja Destiny´s Child. Hän esittelee itseään verkkosivujensa lisäksi myös omalla MySpace -sivullaan, jossa voi kuunnella myös miehen musiikkia.