Mel B petti Eddie Murphyä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Eddie Murphyn ja ex-Spaissari Mel B:n välirikon taustalla on muutakin kuin epäilyt Mel B:n parhaillaan odottaman lapsen todellisesta isästä. Tuoreiden tietojen mukaan suhteen päättymisen syynä voi olla Melanie Brownin pettäminen.

Britanniasta kantautuneiden tietojen mukaan Murphy olisi palkannut yksityisetsivät selvittämään epäilemäänsä suhdetta tyttöystävänsä ja toisen miehen välillä. Näyttelijä epäili siis Brownin pettävän häntä, ja olikin mahdollisesti oikeassa. Murphyn kerrotaan saaneen yksityisetsivältä haltuunsa kuvamateriaalia, joka osoittaa hänen joutuneen petetyksi suhteessaan.

Viime kuussa otetuissa valokuvissa Mel B tapailee toista miestä Los Angelesissa. Kuvat nähtyään Eddie jätti Melin ja alkoi väittää julkisuudessa, että hän ei olekaan lapsen isä, News of the World kertoo. Mel B on kuitenkin vastannut, niin ikään median kautta, että Murphy on varmasti lapsen isä.

Mel B on neljännellä kuulla raskaana. Hän on kiistänyt tiedot valokuvista ja pettämisestä todeten niiden olevan vain Eddien keino hyökätä häntä vastaan. Brown korostaa olleensa aina uskollinen Murphylle. Pariskunta jatkaa siis käymäänsä keskustelua median kautta.